Mind a(z) 7 találat megjelenítve

Retro panel

Ft
A kattintással összeilleszthető hornyos lemezből készült tetőlemezek a tetőkészítés korszerű megoldását képviselik, de ugyanakkor a hagyományos „hornyos” tetők gyors és egyszerű alternatívájának tekinthetők. Ez

Grandemat bevonatú cserepeslemez

Ft
A fémcserép alapanyagaként felhasznált acéllemezre előre felvitt GrandeMat kikészítés – a GrandeMat színskálában – jobb ellenállást biztosít nemcsak a kezelés

BILKA ROMANIC

Ft
ROMANIC cserép – fényes és matt változatú kivitelezés -0,50 és 0,60 mm vastagságú, horganyozott acélból készült (Z225-Z275), amely festékréteggel van borítva. A ROMANIC fém cserepet 500 mm és 7000 mm hosszúság közt tudják kiszállítani. A ROMANIC fém cserepet 25 színváltozatban gyártják, ily módon minden egyes építmény részére kiválasztható a megfelelő tető megoldás. Egy modern alakú és anyagú tető elkészítéséhez – amely azonban tiszteli a közösséget – a ROMANIC modell a megoldás. Az innovatív csatlakozási rendszer engedélyezi a cserépmodulok oldali átlapolását, nagymértékben megkönnyítve ezzel a gyártást és az összeszerelési költségeket.

BILKA GOTIC

Ft
GOTIC 0,50 és 0,60 mm vastagságú horganyzott (Z225-Z275) acéllemezből profilírozott cserép, fényes vagy matt festékbevonattal. A GOTIC fémcserepet 500–7000 mm-es hosszban szállítjuk. A GOTIC fémcserepet 25 színárnyalatban gyártjuk, így tökéletes tetőt választhatunk bármely épület számára. Modern kialakítású és anyagból készülő, ugyanakkor a közösségi követelményeket tiszteletben tartó tető megvalósításához a GOTIC fémcserép modell a megoldás. A modell kialakítását a Kárpát-medence etnográfiai tájegységének jellemzően szögletes geometriájú építkezési stílusa ihlette. A sok évvel ezelőtt felhúzott építmények most új, modern és ellenálló tetőzetet kaphatnak a jellegzetes építészeti stílus negatív befolyásolása nélkül. Ugyanakkor azok is könnyedén választhatnak majd tetőt, akik a Kárpát-medencére jellemző építészeti stílusjegyeket hordozó új házat szeretnének felépíteni.

BILKA IBERIC

Ft
Az IBERIC 0,50 és 0,60 mm vastagságú horganyzott (Z225-Z275) acéllemezből profilírozott cserép, fényes vagy matt festékbevonattal. Az IBERIC fémcserepet 500–7000 mm-es hosszban szállítjuk. Az IBERIC fémcserepet 25 színárnyalatban gyártjuk. A terméket a profilmagassága emeli ki, amely tökéletes keretet biztosít a háznak, valamint az innovatív összeillesztési rendszere, amely lehetővé teszi a cserépmodulok egymásra helyezését mindkét szélen, jelentősen megkönnyítve az összeszerelést és csökkentve annak költségeit.

BILKA BALCANIC

Ft
A BALCANIC 0,50 és 0,60 mm vastagságú horganyzott (Z225-Z275) acéllemezből profilírozott cserép, fényes vagy matt festékbevonattal. A BALCANIC fémcserepet 25 színárnyalatban gyártjuk. Korszerű berendezésekkel gyártott elegáns és magas ellenálló képességű termék, melyben a hagyományos ízlésesen ötvöződik a modernnel. Ezt a tetőtípust főként tatarozásokra használják, mert elegáns, értékmegőrző megjelenést biztosít az épületnek. A régi vagy műemléképületek esetében ez a típusú tetőzet védelmet biztosít az időjárás viszontagságai ellen, és ugyanakkor az építészeti stílus szépségét is hangsúlyozza. A BALCANIC fémcserepet 500–7000 mm-es hosszban szállítjuk.

BILKA CLASIC

Ft
CLASIC fémcserép 0,50 és 0,60 mm vastagságú horganyzott (Z225-Z275) acéllemezből profilírozott cserép, fényes vagy matt festékbevonattal. Ez a fémcserép a legelterjedtebb, hasonlít a hagyományos cserepekhez, és főként lakóépületeknél használatos. A CLASIC fémcserepet 25 matt és fényes színárnyalatban gyártjuk. A fémcserép-lemezeket 500–7000 mm-es hosszban szállítjuk. Rendkívül nagy méretű tetők esetében, ahol nem ajánlott egyetlen lemezzel lefedni a tetőt, a hosszabb mint 7000 mm – es tetök esetében, nem ajánlott egyetlen hosszúságú lemezzel lefedni, két vagy több darab fémcserép-lemez használata szükséges. Ennek érdekében az eresztől kiindulva a szükséges lemezek számát a cserepek többszöröseként kell meghatározni, 150 mm-es átfedéssel számolva.